Kindercoach in Bergschenhoek

Er zijn momenten dat uw kind tegen situaties aanloopt en even niet zo goed weet hoe hiermee om te gaan. Zo kan het zijn dat uw kind extreem druk gedrag vertoont en hierdoor af en toe onhandelbaar lijkt, of dat uw kind erg onzeker is door pestgedrag van anderen. Uw kind kan erg verdrietig zijn door het overlijden van een dierbaar iemand of een huisdier. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden van situaties waarbij een kindercoach kan helpen.

Een kindercoach is geen hulpverlener en kijkt zonder te behalen doelen naar uw kind en volgt vooral. Doormiddel van creatieve en sportieve activiteiten, spelletjes en gesprekken over emoties kan een kindercoach op speelse wijze dieper ingaan op de hulpvraag of wens die u voor uw kind heeft. Vaak kunnen kinderen al heel goed vertellen hoe ze zich voelen, maar weten ze niet goed hoe ze met de situatie om kunnen gaan. U kunt zonder doorverwijzing terecht bij een kindercoach en kunt ten alle tijden stoppen met de sessies, mocht u denken dat uw kind voldoende handvatten heeft om zelfstandig verder te kunnen.

kindercoach berkel en rodenrijs

Wie ben ik als kindercoach?

Als voormalig leerkracht ben ik een kindercoach die veel ervaring heeft met het werken met kinderen. Ik ben een aantal jaar geleden in Berkel en Rodenrijs komen wonen en ben sinds die tijd zoekende naar een passende baan die bij mijn talenten past. Ik heb kort op een school in Bergschenhoek gewerkt, maar ik merkte dat het onderwijs niet meer paste bij mijn behoeften. Het sociaal – emotioneel welzijn stond als leerkracht altijd al bovenaan mijn lijstje van prioriteiten. Als kindercoach kan ik hier alle tijd in steken en hier alleen maar mee bezig zijn. Ik ben werkzaam in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Hillegersberg en omstreken. Ik woon zelf in Berkel en Rodenrijs, dus mijn huis ligt lekker centraal. Ik kom voor de gesprekken en sessies naar uw huis of houd ze buiten. Ik ben een kindercoach die houdt van openheid, respect en vriendelijkheid. Ik maak graag een grapje en zal altijd open staan voor feedback. Mocht u in de omgeving van Bergschenhoek wonen, dan hoop ik van u te horen.

kindercoach berkel en rodenrijs

Werkwijze

Hieronder staat in een overzicht hoe ik te werk ga en wat u kunt verwachten als ik uw kind kom coachen. Ieder traject is anders. Het ene kind heeft iets meer sessies nodig om weer sterk in eigen schoenen te staan, de ander heeft na een paar sessies al voldoende handvatten.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis informatie gesprek

Afspraak maken