Kindercoach in Berkel en Rodenrijs

Er zijn momenten dat uw kind tegen situaties aanloopt en even niet zo goed weet hoe hiermee om te gaan. Zo kan het zijn dat uw kind bang is om fouten te maken en dichtslaat, of dat uw kind erg onzeker is door pestgedrag van anderen. Uw kind kan snel last hebben van prikkels door hoogevoeligheid of ADHD en in bepaalde situaties zoals verjaardagen of andere drukke dagen “ongewenst gedrag” vertonen. Uw kind weet dan even niet om te gaan met de situatie en kan bijvoorbeeld extreem druk gedrag vertonen, heel boos en verdrietig gedrag vertonen of erg stil worden en “onbeleefd” overkomen, omdat hij of zij geen handje wilt geven. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden van situaties waarbij een kindercoach kan helpen.

Een kindercoach is geen hulpverlener en kijkt zonder te behalen doelen naar uw kind en volgt vooral. Doormiddel van creatieve en sportieve activiteiten, spelletjes en gesprekken over emoties kan een kindercoach op speelse wijze dieper ingaan op de hulpvraag of wens die u voor uw kind heeft. Vaak kunnen kinderen al heel goed vertellen hoe ze zich voelen, maar weten ze niet goed hoe ze met de situatie om kunnen gaan. U kunt zonder doorverwijzing terecht bij een kindercoach en kunt ten alle tijden stoppen met de sessies, mocht u denken dat uw kind voldoende handvatten heeft om zelfstandig verder te kunnen.

kindercoach berkel en rodenrijs

Wie ben ik als kindercoach?

Als voormalig leerkracht ben ik een kindercoach die veel ervaring heeft met het werken met kinderen. Ik ben een aantal jaar geleden in Berkel en Rodenrijs komen wonen en ben sinds die tijd zoekende naar een passende baan die bij mijn talenten past. Het sociaal – emotioneel welzijn stond als leerkracht altijd al bovenaan mijn lijstje van prioriteiten. Als kindercoach kan ik hier alle tijd in steken en hier alleen maar mee bezig zijn. Ik ben werkzaam in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Hillegersberg en omstreken. Ik woon zelf in Berkel en Rodenrijs, dus mijn huis ligt lekker centraal. Ik kom voor de gesprekken en sessies naar uw huis of houd ze buiten. Ik ben een kindercoach die houdt van openheid, respect en vriendelijkheid. Ik maak graag een grapje en zal altijd open staan voor feedback. Mocht u in de omgeving van Berkel en Rodenrijs wonen, dan hoop ik van u te horen.

kindercoach berkel en rodenrijs

Werkwijze

Hieronder staat in een overzicht hoe ik te werk ga en wat u kunt verwachten als ik uw kind kom coachen. Ieder traject is anders. Het ene kind heeft iets meer sessies nodig om weer sterk in eigen schoenen te staan, de ander heeft na een paar sessies al voldoende handvatten.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis informatie gesprek

Afspraak maken