Kindercoach in Bleiswijk

Een kindercoach kan helpen bij alledaagse problemen waar u tegenaan loopt met uw kind. Denk bijvoorbeeld aan: moeite hebben met organiseren en plannen en daardoor komt uw kind vaak te laat op school of uw kind vindt het moeilijk om vrienden te krijgen, omdat hij of zij op sociaal gebied wat moeite heeft zich te uiten. Een kindercoach is er voor het kind, maar luistert ook goed naar wat ouders zien en voelen. Soms kan het zijn dat u als ouder tegen een hulpvraag aanloopt en we er gaandeweg achter komen dat uw kind een andere hulpvraag heeft of helemaal niet zoveel last heeft van de situatie. Dit komt vaak voor, maar hoort ook bij het opvoeden en leven met elkaar. Een kindercoach kan doormiddel van de juiste vragen en activiteiten soms veel inzichten brengen.

Ik ben werkzaam in o.a. Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs. Ik woon zelf in Berkel en dit ligt dus lekker om de hoek van Bleiswijk. Ik ben werkzaam bij u thuis en / of in de natuur. Een kindercoach kan in samenspraak met u ook samenwerken met de school waar uw kind op zit. Dit kan fijn zijn en zorgen voor meer rust voor uw kind.

kindercoach bleiswijk

Wie ben ik als kindercoach?

Als kindercoach vind ik het belangrijk om de behoefte van uw kind in kaart te brengen en zo misschien ondersteuning te kunnen bieden in de hulpvraag van uw kind. Ik volg en observeer en probeer doormiddel van activiteiten en gesprekken meer te weten te komen over uw kind en de wens van uw kind. Ik ben zoals boven beschreven werkzaam in Lansingerland ( Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs.) en probeer met rust en liefde uw kind een stapje verder te helpen. Voorbeelden van activiteiten: knutselen, tekenen, spelletjes gericht op sociaal emotioneel welzijn, buiten spelen of wandelen, bewegings- of “laat je emotie eruit” parcours, meditatie en yoga oefeningen etc.

Qua gesprekken kunt u denken aan: Boekjes lezen, focussen, familieopstellingen en “een taal erbij” . Voor meer uitleg over deze vormen van gesprekken kunt u met mij bellen. Ik leg u graag uit hoe ik dan te werk ga.

kindercoach bleiswijk

Werkwijze

Hieronder staat in een overzicht hoe ik te werk ga en wat u kunt verwachten als ik uw kind kom coachen. Ieder traject is anders. Het ene kind heeft iets meer sessies nodig om weer sterk in eigen schoenen te staan, de ander heeft na een paar sessies al voldoende handvatten.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis informatie gesprek

Afspraak maken